2D interieur advies

2D interieur advies

Is het tijd om jouw interieur een nieuwe boost te geven? Of staat er een mooi vooruitzicht met een nieuwe woning maar weet jij niet goed waar te beginnen? Ik help je graag met het creëren van jouw echte thuis. 

Wat krijg je bij een 2D advies

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek wordt gehouden op locatie. Hierbij kom ik bij je langs om alles goed door te spreken met betrekking tot wensen, stijl, budget etc. Ook bespreken we of er elementen zijn die weer meegenomen worden in het nieuwe ontwerp. Aan de hand van alle informatie beginnen we met het ontwerpproces.

Moodboard

Vervolgens maak ik 2 moodboards aan de hand van alle informatie die we besproken hebben tijdens het kennismakingsgesprek. Deze sferen zullen er voor zorgen dat het nieuwe interieur echt eigen gaat voelen. Aan jouw de keus met welke sfeer we doorgaan als uitgangspunt voor het nieuwe interieur. 

Ideale indeling

Het moodboard is gekozen dus het is tijd voor de volgende stap. Tijdens dit proces zullen we contact houden om jou inzicht te geven in de vorderingen. Er wordt bij iedere ruimte weer goed gekeken naar de woonsituatie, wensen en alles wat erbij komt kijken om de ruimte optimaal leefgenot te geven. Er worden een aantal opties voorgesteld voor de ideale indeling van jouw woning. 

2D ontwerp & kleur- materiaaladvies

Het ontwerp wordt gemaakt in 2D tekening. Hierbij wordt vermeld welke maat er het beste aangehouden kan worden voor de ingetekende meubels. Dit wordt allemaal op schaal gedaan om de verhoudingen allemaal duidelijk weer te kunnen geven. Bij het indelingsadvies adviseer ik ook een kleur en materiaal advies zodat je zelf met deze informatie klaar ben voor het shop avontuur. Dit is een heel fijn handboek om straks alles samen te laten komen in het interieur. 

Klinkt dit goed maar mis je toch die gave 3D tekening van jouw nieuwe interieur? Wil je liever nog net wat extra uitbereiding op dit pakket. Kijk dan even bij het complete 3D advies.