3D interieur advies

3D interieur advies

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek wordt gehouden op locatie. Hierbij kom ik bij je langs om alles goed door te spreken met betrekking tot wensen, stijl, budget etc. Ook bespreken we of er elementen zijn die weer meegenomen worden in het nieuwe ontwerp. Aan de hand van alle informatie beginnen we met het ontwerpproces.

Moodboard

Vervolgens maak ik 2 moodboards aan de hand van alle informatie die we besproken hebben tijdens het kennismakingsgesprek. Deze sferen zullen er voor zorgen dat het nieuwe interieur echt eigen gaat voelen. Aan jouw de keus met welke sfeer we doorgaan als uitgangspunt voor het nieuwe interieur.

Ideale indeling

Het moodboard is gekozen dus het is tijd voor de volgende stap. Tijdens dit proces zullen we contact houden om jou inzicht te geven in de vorderingen. Er wordt bij iedere ruimte weer goed gekeken naar de woonsituatie, wensen en alles wat erbij komt kijken om de ruimte optimaal leefgenot te geven. Er worden een aantal opties voorgesteld voor de ideale indeling van jouw woning. 

Ontwerp & kleur- materiaaladvies

Het ontwerp wordt gemaakt in 2D tekening & 3D. Een heel duidelijk beeld hoe alles tot ze recht komt in jouw nieuwe interieur. Hierbij wordt alles weergegeven in de geadviseerde kleuren & materialen. Je krijg een compleet uitgewerkt advies met de juiste maten, kleurnummers en alle overige zaken die we bij het plan besproken hebben. Dit is een heel fijn handboek om straks alles samen te laten komen in het interieur.

Compleet interieuradvies

Naast de indeling, kleur & materialen zijn de meubels en andere elementen zoals raamdecoratie zeer belangrijk voor het juiste geheel. Dit wordt allemaal meegenomen in het advies. Alle elementen die worden geadviseerd in het interieur staan uitgebreid omschreven in het handboek. Hierbij worden zowel de maten, stoffen en merken genoemd waar de geadviseerde elementen aangeschaft kunnen worden. 

Lichtplan

Laatste maar zeker niet het minder belangrijk is het lichtplan. Veel mensen onderschatten hoe belangrijk een goed lichtplan is. 
Daarom kijken we zodra de juiste indeling staat gelijk naar een goed lichtplan met de daarbij behorende lichtbronnen. Met dit plan geef je extra sfeer en ga je voor een perfect verlicht interieur.