InterieurHoera Styling bureau Knot bestaat 1 jaar

Hoera Styling bureau Knot bestaat 1 jaar

Het is feest want Styling Bureau Knot bestaat 1 jaar.
Een goede reden om de site uit te bereiden met een blog, zodat ik nog meer inspiratie met jullie kan delen.

Dit zal vooral gaan over leuke weetjes, trends, inspirerende plekken en jaloersmakende interieurs. Omdat nog niet iedereen weet wie nou het gezicht is achter styling bureau Knot, eerst even een voorstel blog.

Wie ben ik?

Ik ben Lindy en heb vandaag de club van 30 jarige bereikt.
Een jaar geleden ben ik begonnen met het opstarten van Styling bureau Knot. Na veel brainstormen voor de perfecte bedrijfsnaam besloot ik om het
lekker dichtbij mezelf te houden. Niet te voor de hand liggend maar wel passend bij wie ik ben. Styling bureau Knot was een feit! Ik draag tenslotte 80% van de dagen een knot in mijn haar.

Inmiddels 2 jaar geleden zijn wij ‘ Vriendlief Rolf ‘ en ik van Alkmaar naar het naast gelegen dorp Sint Pancras verhuisd. Hier heb ik mijn kantoor aan huis en vergezellen onze 2 tijgers Pumba en Bamboo mijn dagelijks tijdens het werk. Tijd voor een kleine blik binnen in ons huis!

Mijn passie ligt echt bij styling en het creëren van een sfeer dat past bij een persoon of merk. In de komende blogs neem ik jullie graag mee in de wereld van styling.  Mijn doel is om jullie te inspireren en te triggeren om zelf ook weer vol inspiratie aan de slag te gaan.  

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn werk en leuke weetjes? Volg dan de Instagram pagina van Styling bureau Knot.

x Lindy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *