Persoonlijk interieur advies

Persoonlijk advies

Niet tevreden met je interieur maar wil je geen grote verbouwing of uitgaven doen. Met een aantal kleine aanpassingen bereik je vaak al een groot resultaat. Tijdens dit persoonlijk advies kom ik op locatie om te kijken hoe we jouw  ‘problemen’ kunnen oplossen. 
Dit kan gaan om kleurgebruik, indeling, raamdecoratie of iets ander waar je tegenaan loop. 
Het persoonlijk advies zal op locatie plaats vinden en duurt ongeveer 1.5 uur. 

Tijdens het advies wordt alles besproken zodat je daarna weer helemaal thuis voel in de woning. Om de juiste sfeer te creëren waar jij je prettig bij voel is samenhang heel belangrijk. De samenhang van kleur, materialen en opstelling maken een interieur in balans. 

Per advies bekijk ik waar er behoefte aan is om de woning weer de juiste boost te geven. Na het advies ontvang je een document waar alles in staat wat we besproken hebben van kleur nummer tot materiaal. Uiteraard is het mogelijk om na het advies gebruik te maken van de styling service. Hierbij zal ik het advies uitwerken en op een later tijdstip terug komen om de ruimte volledig naar je zin af te stylen. 

Het persoonlijk advies is ook perfect om jouw bedrijfsruimte weer te voorzien van de juiste sfeer. Zorg dat het personeel en de klant geïnspireerd raken door een fijne werksfeer. Neem gerust vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.