InterieurVintage gevoel, zonder kringloop geluk.

Vintage gevoel, zonder kringloop geluk.

Wil jij ook zo graag vintage meubels of decoratie in huis maar hou je niet van de kringloop? Of loop je daar rond als een kip zonder kop en kan je de parel maar niet vinden? Geen stress. Er zijn ook nieuwe producten die dit gevoel uitstralen.

Ik hou er zelf van om alle kringlopen af te struinen op zoek naar die ene parel. Maar ik hoor vaak genoeg om me heen: ‘ Ja maar als ik heen ga hebben ze nooit iets’. Of: ‘Gatver, heel leuk hoor maar daar heeft dus al iemand jaren opgezeten’. Ja, dit hoort bij vintage dat is OUD maar daarom juist zo mooi. Meubels en decoratie met een verhaal, ik hou hiervan.

Mocht dit bij jou niet lukken, en wil je toch dat vintage gevoel in huis halen. Gelukkig zijn er meerdere merken die dit op de markt hebben gebracht. Oké dan wel zonder die jarenlange levenservaring!

Toch graag echt vintage?

Wil jij toch graag echt vintage, maar geen kringloop? Probeer dan ook eens te zoeken via Marktplaats. Zelf vind ik dit erg fijn werken als je weet wat je zoekt. Voor onze hal was ik op zoek naar oude bioscoopstoelen, alleen dan wel geheel van hout. Dit kun je zoeken bij een vintagewinkel maar dan betaal je er de hoofdprijs voor. De zoektocht op Marktplaats bracht mij al snel deze juweeltjes en tevens de oude schoolplaat & karpet komen ook van marktplaats. Bieden, ophalen en klaar! Wat is jouw mooiste kringloop/Marktplaats vondst?

Blijf op de hoogte van Knot.

Heb je vragen, hulp nodig bij jouw interieur of wil je dat ik een bepaald onderwerp uitlicht in mijn blog? Stuur dan even een berichtje. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn werk en leuke weetjes? Volg dan de Instagram pagina van Styling bureau Knot.

x Lindy 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *