Mijn diensten

Ontwerp & Styling

Wil jij ook je huis echt als thuis te laten voelen? Of misschien wel de perfecte sfeer en indeling voor jou business creëren? Bij Styling bureau Knot ben je aan het juiste adres. Ik help je graag met alles op het gebied van interieurontwerp & styling. Samen creëren we het juiste interieur voor jou waar je trots op ben en heerlijk ik kan genieten. Of dit nu gaat om een totaalontwerp van de woning waar alle aspecten voor het perfecte interieur aan bod komen. Of juist alleen de styling van de ruimte omdat er een persoonlijke touch mist in huis. Hiervoor ben je bij mij op de juiste plek. Klink hieronder voor een uitgebreide uitleg en mijn prijzen.

Workshop

Vind jij het heerlijk om creatief bezig te zijn maar lukt het je maar niet om de juiste indeling of sfeer in je woning te krijgen? Of zoek je een leuke workshop om met een groep te volgen? Dan is deze interieur workshop precies wat voor jou. Tijdens deze workshop leer je hoe je het beste een moodboard kan maken en gaan we aan de slag met de indeling van de door jou gekozen ruimte. Alle tijdschriften, kleurstalen en overig materiaal is aanwezig om er een geslaagde workshop van te maken. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Klinkt goed toch?

Bruiloft styling

Opzoek naar de perfecte sfeer voor jouw bruiloft? Ik help je graag bij het bepalen van deze sfeer en alles tot in de puntjes te regelen. Klik voor meer informatie hieronder en ik help je graag om jullie dag tot een fantastische dag te maken.