InterieurTranquil Dawn. Flexa kleur van het jaar 2020

Tranquil Dawn. Flexa kleur van het jaar 2020

Tadaaa.. gister was het dan eindelijk zover, de onthulling wat de Flexa kleur van 2020 gaat worden. Misschien heb jij dit al live kunnen volgen op de instagram van Flexa of als een van de genodigde tijdens het Flexa event. In deze blog deel ik graag nog wat extra beelden met jullie.

Hoe is Tranquil Dawn ontstaan?

Elk jaar nodigt het Global Aesthetic Center (GAC), ook bekend als hét Flexa ColorLab, topontwerpers uit de hele wereld uit om te vertellen over de opkomende trends. Deze informatie wordt gebruikt om vast te stellen waar consumenten behoefte aan hebben in huis. Vervolgens komt hieruit de kleur van het jaar tot stand en worden speciale kleurpaletten samengesteld.
Dit jaar is dat de Tranquil Dawn, de kleur die geïnspireerd is op de ochtendhorizon. Een kleur die rust en helderheid uit straalt en die tussen groen, grijs en blauw in zit.

En dan de vraag: Wat vind ik ervan?

Altijd een leuk moment als bekend wordt gemaakt wat de kleur gaat worden. Zelf had ik verwacht dat het een warme tint zou worden. Maar deze keus en combinaties snap ik helemaal. Een mooie frisse, lichte tint die goed als basis kleur gebruikt kan worden en vooral heel fijn combineert. Flexa presenteert 4 kleurpaletten maar het Creativity palet is toch echt mijn favoriet. Een spannende kleur combinatie waarbij de rustige Tranquil Dawn goed tot ze recht komt. Hoogste tijd om weer lekker aan de slag te gaan met nieuwe kleur combinaties.

Blijf op de hoogte van Knot.

Heb je vragen, hulp nodig bij jouw interieur of wil je dat ik een bepaald onderwerp uitlicht in mijn blog? Stuur dan even een berichtje. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn werk en leuke weetjes? Volg dan de Instagram pagina van Styling bureau Knot.

x Lindy 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *